Hoe kan ik mijn facturen uploaden via mijn telefoon?

U kunt uw facturen via twee manieren uploaden. De eerste manier is door gebruik te maken van een computer, de tweede manier is door gebruik te maken van een telefoon, waar dit artikel over gaat.

 

Uploaden via telefoon

U kunt uw inkoopbonnen (of facturen) ook via de telefoon uploaden in het digitaal dossier. Dit doet u door een foto te maken van de bon. Eerst downloadt u in de appstore of in de Play Store de app: ‘Muis Live App’. U komt nu in een loginscherm terecht. U vult de volgende gegevens in:

Domeincode: wak

Gebruikersnaam: (gebruikersnaam die u heeft ontvangen van ons via de mail om in te loggen)

Wachtwoord: (wachtwoord die u heeft ontvangen van ons via de mail om in te loggen of uw eigen gekozen wachtwoord)

Let op: uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn hetzelfde als in de online omgeving van King Software op de website.

Stap 1

Muis live app

Stap 2

Muis live app inkoopfacturen

Stap 3

Muis live app foto maken

U komt nu in het openingsscherm terecht. U drukt linksboven op ‘menu’ en u komt nu in een ander scherm terecht. In dit scherm drukt u op ‘Digitaal dossier’ en u geeft aan van welke dossierstuk u een foto wil maken, bijvoorbeeld ‘inkoopfactuur’. U verschijnt in een nieuw scherm. Bovenaan kunt u een omschrijving toevoegen aan de factuur. Dit is niet verplicht. Daaronder staat de knop: ‘maak foto’. U drukt op deze knop. (Voor de eerste keer verleent u King Software toestemming om foto’s te maken.) U maakt een duidelijke foto van de inkoopfactuur. Nu krijgt u een venster waarin de app de foto laat zien en waarin u kunt aangeven of de foto opnieuw moet of dat deze is goedgekeurd. Ik vraag aan u om te bekijken of de foto scherp is en dat alle gegevens kunnen worden afgelezen. Als uw foto goed is, drukt u nu op ‘ok’ en wordt de foto naar het digitaal dossier gezonden. Als de foto niet goed is drukt u op ‘opnieuw’ en kunt u een nieuwe foto maken. Vervolgens drukt u op ‘ok’. U bent nu klaar.

 

Tot slot

Als u uw inkoopfacturen via de post ontvangt, dan kunt u deze scannen op uw computer en daarna slepen naar het Digitaal Dossier. U kunt van elke factuur een aparte scan maken, zodat elke factuur bestaat uit één PDF. U kunt ook alle inkoopfacturen per periode in één scan verwerken, waardoor alle inkoopfacturen in één pdf staat (met meerdere bladen). Voor mijn verwerking van de facturen in het digitaal dossier werken beide methoden. Wij hebben liever dat je de facturen via de computer inlevert, en de bonnetjes via de telefoon.